Blog Posts

MILK BAR BESTAAT 1 JAAR

Blog Posts

MILK BAR BESTAAT 1 JAAR

Milk Bar Aug 31, 2023
Hip hip hoera! 🎂 Wij mogen ons eerste kaarsje uitblazen! Om dit mijlpaaltje te vieren, strooien we met een magische KORTING van 10% op elke bestelling (kortingscode: 1j!MILKBAR)! En als kers op de taart krijgt iedere bestelling vanaf 50 euro een GRATIS tetradoek cadeau! Hoe leuk is dat? Deze magische aanbieding is maar tijdelijk geldig, dus laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Duik snel in onze wereld van duurzame en schattige babyspulletjes en vier deze speciale dag samen met ons!
Producten in de kijker: mini chair

Blog Posts

Producten in de kijker: mini chair

Milk Bar Aug 05, 2022
Hoe handig is het als je jouw kinderstoeltje altijd op zak kan hebben? Ga je op restaurant of ergens op bezoek? Wees altijd zeker van een veilige zitplaats voor jouw kindje. Met het systeem van de mini chair kan je iedere stoel omvormen tot een babyzitje. Neem het kleine zakje uit jouw handtas/rugzak, draai de mini chair heel gemakkelijk rond jouw baby en de stoel, en je kindje kan geen kant meer op. Ideaal dus voor onderweg! Wij hebben er alvast twee voor Nina en Arthur.
Producten in de kijker: Weleda

Blog Posts

Producten in de kijker: Weleda

Milk Bar Jul 15, 2022
Zoals we al hebben aangehaald in vorige blogposts hebben we heel wat ervaring met gevoelige huidjes. Daarom zijn we op zoek gegaan naar verzorgingsproducten die de huidjes niet irriteren.  Wij gebruiken zelf de calendula producten van Weleda bijna dagelijks omdat het een aantal voordelen heeft: Calendula heeft verzorgende, herstellende en kalmerende eigenschappen, die de huid van jou en je baby - met respect voor de planeet - reinigen en verzorgen. Bij eczeem, acne, jeuk en uitslag heeft het een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Ook bij zonnebrand kan het de huid kalmeren Kortom, de verzachtende en helende eigenschappen van calendula helpen de gevoelige en delicate huid van baby's te herstellen en hun natuurlijke afweer te versterken. Calendula baby van Weleda zijn producten zonder synthetische toevoegingen, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën en geneeskrachtige extracten. Deze zorgen ervoor dat de babyhuid niet wordt afgesloten, maar haar laten ademen. Niets is zo zacht, maar tegelijk ook zo teer als de babyhuid. De beschermende zuurlaag is nog niet volledig ontwikkeld en de opperhuid nog niet geheel gesloten. Omdat pas rond vier jaar de huid volledig ontwikkeld is, blijft extra milde verzorging dan ook belangrijk. Voor de extreem gevoelige huidjes heeft Weleda ook parfumvrije producten gemaakt van Witte Malva. Wij zijn alvast overtuigd van de goede werking van de producten van Weleda. En jij?    *Dit artikel is geschreven vanuit onze eigen ervaring. Het is geen medisch advies. Indien je kindje kampt met eczema, raadpleeg je arts. 
Producten in de kijker: Leclerc Baby Buggy

Blog Posts

Producten in de kijker: Leclerc Baby Buggy

Milk Bar Jul 01, 2022
Het merk dat we deze week in de kijker willen zetten is Leclerc Baby. De buggy's van Leclerc baby's zijn super kwalitatief, hebben een prachtig ontwerp en alles is gemaakt in functie van het comfort van het kind en de ouders. Voor ons is het allergrootste voordeel van de buggy de compactheid. Met één druk op de knop plooien we de buggy op en kunnen we hem perfect opbergen als handbagage op het vliegtuig. Met slechts 1 hand kan je hem terug open plooien. Bovendien is hij standaard uitgerust met een paar accessoires: een zonnekap, regenhoes, bekerhouder, bumper bar en een reistas. Je krijgt er van ons nog eens een gratis family bag bij! De buggy is compatibel met de meeste autostoelen groep 0: Maxi Cosi Pebble 360, Maxi Cosi Cabrio Fix, Maxi Cosi Marble, Cybex, BeSafe, Nuna, Kiddy, Bugaboo, Joie Gemm en Joie I-Gemm2. Ten slotte is het ideaal voor tweelingen of als je twee kindjes hebt onder de 5 jaar: via de twin connectors kan je twee buggy's heel makkelijk aan elkaar vastmaken. De buggy is voor ons niet meer weg te denken. Nooit meer die frustratie bij het opplooien en open plooien en geen problemen bij het opbergen in het vliegtuig.   
Producten in de kijker: Petit Bateau

Blog Posts

Producten in de kijker: Petit Bateau

Milk Bar Jun 17, 2022
Wie kent dit merk niet? Onverslijtbaar, tijdloos en dus nooit uit de mode. Petit Bateau kan van generatie op generatie worden doorgegeven!  Petit Bateau gebruikt de mooiste en zachtste bio-katoen en ook de afwerking is top!  Kleding en ondergoed van Petit Bateau krimpt niet, vervaagt niet, irriteert niet en draagt het Oeko-Tex label, wat garandeert dat de kleding geen schadelijke stoffen bevat.  Bij ons gaat het alvast 3 generaties mee en wordt het doorgegeven aan zusjes, broertjes, neven en nichtjes omdat het zo mooi blijft. Zeer duurzaam dus! Met een cadeautje van Petit Bateau scoor je altijd en wij zijn zeker dat je een trouwe klant van het merk wordt als je eenmaal de kwaliteit ervan ervaart. Tip: Check out de matching baby en mama-pyjama in het hartjes thema.
Producten in de kijker: Kaos Klapp stoelen

Blog Posts

Producten in de kijker: Kaos Klapp stoelen

Milk Bar Jun 06, 2022
Deze week willen we de Klapp stoelen van Kaos in de kijker zetten. Waarom? Kortom, we zijn zelf enorm fan van deze stoelen. We hebben er al 4 (ja, echt!!) in gebruik voor Arthur en Nina: 2 bij de grootouders en ...ja hoor... 2 bij de overgrootouders!! Zij vonden het enorm voordeel dat je deze stoel in 2 seconden dichtklapt en opbergt. De Klapp stoel wordt volledig geassembleerd geleverd, dus geen uren vijsjes uitzoeken en vastdraaien. Gewoon openklappen en done!  De stoel groeit mee met je kindje en kan dus nog jaren mee. Zelfs over de accessoires is goed nagedacht: de stoelkussentjes bijvoorbeeld zijn duurzaam,  makkelijk te bevestigen en schoon te houden. De Kaos stoel werd uitgevonden door een papa van 5 kinderen en die heeft er duidelijk goed over nagedacht.        
Producten in de Kijker: Lero Lero Knuffels

Blog Posts

Producten in de Kijker: Lero Lero Knuffels

Milk Bar May 27, 2022
Ben je benieuwd waarom wij de knuffels van Lero Lero in ons assortiment opnamen? Lees dan zeker onze blog.