Sprout Total Count Banner Will Appear Here After Save

Duurzame Baby- en peuterwinkel

Ouderschap gaat niet alleen om het zorgen voor jouw baby, maar ook om het zorgen voor de planeet waarin ze zullen opgroeien. Daarom hebben we duurzaamheid centraal gesteld in alles wat we doen.

Onze babywinkel is meer dan alleen een plek om essentiële producten te kopen; Zo nemen we een aantal stappen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren:

  • We kiezen bewust voor merken die hoogwaardige, milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde producten aanbieden.
  • We proberen plastic tot een minimum te beperken in onze winkel, en zijn toegewijd aan het recycleren van verpakkingen om zo bij te dragen aan een circulaire economie.
  • Bovendien zorgen we voor een CO2 neutrale leveringen om jouw pakjes aan huis te leveren.
  • ...

Zorgeloos shoppen dus!

Bomen planten voor elke bestelling boven 30 euro

Maar bij Milk Bar zijn we vastberaden en willen we NOG verder gaan! Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een nieuw initiatief lanceren: voor elke bestelling boven 30 euro die bij ons wordt geplaatst, wordt een boom geplant. Zo kan jij als milieubewuste ouder jouw steentje bijdragen aan de natuur!

Bij Milk Bar Babystore gaat duurzaamheid hand in hand met het ouderschap. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen, niet alleen in het leven van onze kleintjes, maar ook in de wereld waarin ze zullen opgroeien.