Milk Bar Geboortelijsten

Het verwelkomen van een nieuwe baby is een emotioneel avontuur voor toekomstige ouders. Van het inrichten van de babykamer tot het vinden van de perfecte uitzet, er vallen een hoop keuzes te maken. Bij Milk Bar begrijpen we dat dit avontuur uniek is voor elke ouder, en daarom staan we klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Met persoonlijke service en deskundig advies willen we je helpen bij het realiseren van de geboortelijst van je dromen, zodat je vol vertrouwen kan uitkijken naar de komst van je kleintje.

De voordelen van een geboortelijst bij Milk Bar

  • Onze geboortelijsten zijn allemaal consulteerbaar en aanpasbaar online;

  • Geen aankoopverplichting - enkel de producten die je op voorhand wil reserveren, extra bijbestellen of personaliseren moeten worden aangekocht.

  • Gratis levering van cadeautjes bij de ouders thuis: wij verzamelen de cadeautjes zodat we ze gegroepeerd kunnen leveren/verzenden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de cadeautjes te komen ophalen in onze winkel. Hiervoor stuur je ons best eerst een mailtje zodat we alles kunnen klaarzetten en alles vlot kan verlopen. 
  • Bij het afsluiten van je geboortelijst krijg je een waardebon ter waarde van 10% van de totale som van de verkochte artikelen. 
  • Ouders met een geboortelijst bij Milk Bar krijgen vanaf het aanmaken van hun geboortelijst 10% korting op al hun aankopen en dit tot hun kindje 2 jaar is. Deze korting is niet van toepassing op andere geboortelijsten, artikelen waarop andere kortingen en promoties gelden, en is niet cumuleerbaar met de waardebon die Milk Bar geeft bij het afsluiten van de lijst.
  • Wij staan steeds klaar om je verder te helpen en persoonlijk advies te geven. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of 0475/300612 of maak een afspraak in onze agenda

  • Wij aanvaarden "special requests". Laat het gerust weten als je op zoek bent naar een artikel dat nog niet op onze website staat.

  • We hebben ervaring met tweelingen

Cadeaubonnen op je geboortelijst? Een goed idee!

Wij raden ook steeds aan een aantal waardebonnen aan je geboortelijst toe te voegen zodat je vrienden en familie steeds een cadeautje kunnen vinden dat in hun budget past!

Verdien een waardebon van 25 euro voor het aanraden van onze geboortelijst: 

Ben je tevreden over onze geboortelijst en wil je graag een waardebon van 25 euro verdienen? Raad onze geboortelijst dan aan bij vrienden, familie en kennissen! 

Bij het aanleggen van zijn/haar geboortelijst dient de persoon aan wie je onze geboortelijst hebt aangeraden enkel je naam en e-mailadres te vermelden. Wanneer er 500 euro werd aangekocht van de nieuwe geboortelijst krijg jij automatisch een waardebon van 25 euro toegestuurd. 

FAQs

Proficiat! Een geboortelijst aanmaken kan op elk moment. De meeste mensen doen dat vanaf de 4e of de 5e maand van hun zwangerschap. Zo ben je ook zeker dat de grotere items die wij moeten bestellen (zoals sommige meubels, een autostoel of een kinderwagen) er op tijd zijn.  

  • Maak je graag je lijst zelfstandig aan? Dat kan via onze geboortelijstwebsite.
  • Heb je graag wat hulp bij het samenstellen van je geboortelijst? Of had je graag was uitleg over bepaalde producten? Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken via onze online agenda

Het is niet mogelijk om een artikel op te delen in schijven omdat dit voor de ouder en schenker verwarrend kan zijn. Je kan cadeaubonnen toevoegen aan de geboortelijst die je als ouder na aankoop ontvangt in je mailbox. Deze cadeaubonnen kan je dan later gebruiken om de grotere artikelen aan te kopen. Ook is het mogelijk voor de schenker om in de comments aan te geven dat het gaat om een cadeaubon voor een bepaald artikel.

Wij kunnen de cadeautjes gratis aan huis leveren indien gewenst. wij verzamelen de cadeautjes zodat we ze gegroepeerd kunnen leveren/verzenden.

Afhalen is natuurlijk altijd mogelijk. Hiervoor vragen we wel om ons op voorhand een mailtje te sturen zodat alles vlot verloopt.

Ja, dat kan zeker. Wij vragen wel om hiervoor op voorhand een mailtje te sturen zodat alles vlot verloopt.

Dat kan zeker. De schenkers hebben de keuze om online een cadeautje aan te kopen of hiervoor langs te komen in de winkel.

We doen ons best om steeds een goede voorraad te voorzien, maar we zijn natuurlijk ook afhankelijk van onze leveranciers. Het kan dus zijn dat een artikel op een bepaald moment tijdelijk uitverkocht is. Je kan dit artikel dan wel nog toevoegen aan je geboortelijst. Het kan dan cadeau gedaan worden vanaf het moment dat we het terug in voorraad hebben.

Er is geen aankoopverplichting.

Hierop gelden enkele uitzonderingen: de producten die je op voorhand wil reserveren, die wij speciaal voor jou moeten bestellen of die je wil laten personaliseren moeten worden aangekocht.

Wij kunnen alle artikelen bestellen van de leveranciers waarmee wij samenwerken. Wil je graag een artikel dat niet op onze website staat? Laat het dan goed op voorhand weten zodat wij dit kunnen bestellen.

Ken je nog een leuk merkje waarmee we nog niet samenwerken? Laat het dan zeker weten. Dan kijken wij wat mogelijk is.

Op de artikelen die speciaal voor jou besteld worden geldt wel een aankoopverplichting.

Vragen? Laat het ons weten!